zoenen, zoenen, maak me gek

De vonken (en zoenen) vliegen in het rond bij Antoine en Kim in MAFS

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLDe vonken (en zoenen) vliegen in het rond bij Antoine en Kim in MAFS
RTL

Het jawoord is uitgesproken en dus het is tijd voor taart, bubbels en... geflikflooi. De vonk is meteen overgeslagen tussen Kim (36) en Antoine (45), zo was gisteravond te zien in 'Married at First Sight'.

"Fijne zachte lippen ook"

Waar het ene stel in MAFS eerst de kat uit de boom kijkt (Joep en Caroline bijvoorbeeld), voelt het voor Antoine en Kim al meteen heel vertrouwd. Kim vindt het 'heel raar'; voor haar is het net alsof ze haar net ontmoete echtgenoot al heel lang kent. 

Volgens gedragsbioloog Patrick is het een match: "Er zit gewoon een heel mooie energie in." Op papier leek het al een perfect koppel, maar nu ze elkaar ontmoet hebben spatten de vonken ervan af. "Ze hebben een bepaald type humor, een beetje dat plagerige. Dan zet je ze bij elkaar en het gebeurt."

Maurice klaar voor nieuwe liefde: 'Zie de match en voel hem ook'
Lees ook

Maurice klaar voor nieuwe liefde: 'Zie de match en voel hem ook'

Tijdens de fotoshoot moet het stel elkaar natuurlijk al meteen aanraken en kussen. "De fotoshoot voelde heel vertrouwd. Niet dat je een druk voelt om elkaar vast te houden. Ook de zoen ging automatisch", aldus Antoine. "Fijne zachte lippen ook."

Die kusjes tijdens de fotoshoot lijken nog maar het begin; eenmaal tijdens het feest gaan alle remmen los. "Ik heb wel elke keer zoiets van: zullen we kussen?" vertrouwt Kim haar vriendinnen toe tijdens een onderonsje bij de wc's. En dat kussen smaakt blijkbaar naar meer, want niet veel later staan de bruid en bruidegom te zoenen in de photobooth.

Wat er tijdens de huwelijksnacht gaat gebeuren, is nog de vraag. Kim heeft in ieder geval wel haar sexy pyjama meegenomen voor het geval ze het een leuke man zou vinden. En je raadt het al: die trekt ze aan.

Married at First Sight zie je elke dinsdag om 20.30 uur op RTL 4 of kijk je vooruit bij Videoland.

Lees meer over
Married at First Sight