JAN, JANZEN EN DE KINDEREN

Chantal Janzen geniet van groeiproces James: 'Hij is verdomd goed gelukt'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @chantaljanzen.officialChantal Janzen geniet van groeiproces James: 'Hij is verdomd goed gelukt'
RTL

Kleine kindjes worden groot. Dat is wat Chantal Janzen (43) momenteel aan den lijve ondervindt. Haar driejarige peuter Bobby groeit als kool, terwijl haar oudste zoon James (13) inmiddels al een puber is. Chantal geniet met volle teugen van het ouder worden van James.

"Niet meer klein, en heel af en toe ineens nog wel"

De presentatrice vond het al leuk om te zien hoe haar bonuskinderen ouder werden. 'Maar ik had nooit gedacht dat ik ook zó kon genieten van het groter worden en het zien opgroeien van mijn oudste', schrijft ze in een sentimenteel bericht op Instagram.

Als voorbeeld noemt Chantal de gesprekken die ze met James heeft. 'En de lol die we hebben.' Ze is als moeder dan ook heel trots op hem. 'Want hij is verdomd goed gelukt.'

Chantal Janzen ziet haar samengestelde gezin als 'een wonder'
Lees ook

Chantal Janzen ziet haar samengestelde gezin als 'een wonder'

Chantal vindt het 'bijzonder' om getuige te zijn van het groeiproces van haar oudste zoon. 'Niet meer klein, en heel af en toe ineens nog wel. Maar echt, iedere fase is uniek, toch? En gelukkig maar, want terugbrengen naar de winkel gaat niet meer. Al heeft iedere ouder dat gevoel weleens gehad, dat je ze op Marktplaats had willen zetten. Je groeit gelukkig zelf ook met hen mee, en je geduld en je aanpak ook.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Chantal heeft naast haar twee eigen kinderen ook nog drie 'bonuskinderen', die haar partner Marco uit een eerdere relatie heeft. De presentatrice ziet het samengestelde gezin als 'een wonder'. In de video hieronder vertelt ze daar meer over.

Lees meer over
Chantal Janzen