got 3 new talents

Dit wordt de nieuwe jury van Holland's Got Talent 2022

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Michel SchnaterDit wordt de nieuwe jury van Holland's Got Talent 2022
RTL

Er wacht de kijkers van 'Holland's Got Talent' een verrassing. Er zijn namelijk nieuwe juryleden aan het programma toegevoegd, die RTL Boulevard mag bekendmaken.

"Waar ik op ga letten is of de kandidaten hun eigen talent wel serieus nemen"

Ali B, Angela Groothuizen en Paul de Leeuw nemen afscheid van het programma. Wie wel terugkeren in het twaalfde seizoen van Holland's Got Talent zijn Chantal Janzen en Dan Karaty. Aan de jurytafel krijgen ze gezelschap van de nieuwe gezichten Edson da Graça en Marc-Marie Huijbregts. 

"Ik kan niet wachten om samen met Chantal, Dan en Edson te kijken naar al het talent dat Nederland te bieden heeft", aldus Marc-Marie. "Juist omdat alle vormen van entertainment langskomen is het zo'n topprogramma en is het zo'n vrolijke uitdaging om dat alles te jureren."

"Waar ik op ga letten is of de kandidaten hun eigen talent wel serieus nemen", vult Edson aan. "Talent is cheap dus ben je bereid om ook hard te werken om alles eruit te halen wat erin zit?"

Holland's Got Talent keert terug zonder Angela Groothuizen
Lees ook

Holland's Got Talent keert terug zonder Angela Groothuizen

Eerder dit jaar werd al bekend dat het programma terugkeert zonder Angela Groothuizen. In het radioprogramma De Perstribune vertelt Angela dat ze er niet bij zal zijn in het nieuwe seizoen. Angela zat de afgelopen vier seizoenen in de jury van het programma. Zij zegt niet te weten wat de concrete reden is dat ze na vier jaar niet meer wordt gevraagd: "Je weet bij dit soort programma's nooit of ze je nog willen. Misschien nog wel voor The Voice Senior, als dat ooit terugkomt."

Het laatste seizoen van Holland's Got Talent werd in 2020 uitgezonden. In het najaar gaat het nieuwe seizoen van start bij RTL4. De presentator van het programma wordt later bekendgemaakt. 

Heb jij een talent en wil je graag auditie doen? Aanmelden kan nog steeds via de website. De uiteindelijke winnaar van Holland’s Got Talent gaat naar huis met de hoofdprijs van 50.000 euro.

Lees meer over
Chantal JanzenDan KaratyMarc-Marie HuijbregtsEdson da GraçaHolland's Got Talent