In de lappenmand

Monique Westenberg moet herstellen na operatie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMonique Westenberg moet herstellen na operatie
RTL

Monique Westenberg (44) heeft geen makkelijke week achter de rug. De ex-verloofde van André Hazes (28) vertelt in haar Instagram Stories dat ze anderhalve week geleden een operatie heeft moeten ondergaan, waarvan ze nog flink aan het herstellen is.

"Anderhalve week geleden ben ik onder narcose geweest"

Monique schrijft onder andere dat ze voor de ingreep onder narcose moet en dat ze momenteel voetreflexologie krijgt van een vriendin om zich wat beter te voelen. Ook haar zoontje André lag onlangs in de lappenmand en kreeg een soortgelijke behandeling. Reflexologie is een alternatieve geneeswijze waarbij men ervan uitgaat dat organen in verbinding staan met bepaalde lichaamsdelen, zoals de voeten.

Monique onthult dat André bij haar op de bank ligt
Lees ook

Monique onthult dat André bij haar op de bank ligt

Wat Monique exact mankeert, weten we niet. 'Anderhalve week geleden ben ik onder narcose geweest', zo begint ze, om meteen toe te voegen dat het 'niks ergs' is. 'Hierdoor heb ik de afgelopen week moeten herstellen en medicatie moeten slikken. Ik doe vaak cupping, maar omdat ik dat na de operatie niet kan, vroeg mijn vriendin of ze mij een voetreflexbehandeling mocht geven...'

Ook haar zoontje André heeft een niet al te beste week achter de rug en kreeg daarom ook reflexologie. 'Omdat André zo ziek was en een luchtweginfectie had, heeft ze hem ook meteen behandeld en voornamelijk zijn luchtwegen.'

© Instagram @moniquenoell

Er gaan al een tijdje geruchten dat Monique en André weer bij elkaar zouden zijn, maar volgens Rachel Hazes is daar niks van waar. 

Lees meer over
Monique WestenbergAndré Hazes jr.