wie kan ons vertellen

Monique Westenberg deelt nieuw puzzelstukje van André Hazes

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMonique Westenberg deelt nieuw puzzelstukje van André Hazes
RTL

Monique Westenberg (44) schreeuwt niet van de daken dat zij en André Hazes (28) momenteel tijd samen doorbrengen, maar maakt het toch duidelijk dat zij en haar ex met enige regelmaat bij elkaar zijn. Eerst schotelde ze haar volgers een foto voor waarop André in de verte op de bank lag. Dit keer zien we een deel van André's arm terwijl de twee lekker zitten te gourmetten.

Naast de arm van André zien we ook nog een aantal aardappeltjes, champignons en garnaaltjes die nog wel even moeten bakken voordat ze lekker op te eten zijn.

Met deze - en de eerdere foto waar André op haar bank ligt - voedt Monique geruchten dat ex-tortelduifjes weer bij elkaar zijn. Na de kortstondige relaties die André met Sarah van Soelen en Anne Rose had, is hij aan zichzelf gaan werken in de Verenigde Staten. Nu hij weer terug is, is duidelijk geworden dat hij sterk vermagerd is. André heeft zich laten zien tijdens een Holland Zingt Hazes-concert, maar stond niet op het podium. Verder blijft de zanger stil op social media.

Huis Sarah van Soelen staat niet meer op naam André Hazes
Lees ook

Huis Sarah van Soelen staat niet meer op naam André Hazes

© Instagram @moniquenoell

Het enige Hazes-famililid dat de laatste tijd heeft verteld hoe het met André is, is moeder Rachel. In onderstaande video bespreekt ze de toestand van haar zoon.

Lees meer over
Monique WestenbergAndré Hazes jr.