God's plan

Drake doneert een miljoen na winst bij online roulette

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPDrake doneert een miljoen na winst bij online roulette
RTL

Drake (35) heeft onlangs flink gewonnen bij het online gokken en deelt zijn winst met minderbedeelden. In een video op Instagram laat de Canadees weten dat hij onder meer een miljoen in bitcoin heeft geschonken aan de foundation van basketballer LeBron James (37).

"Iedere keer waarop ik zo fortuinlijk ben, vind ik dat ik mijn goede karma moet overbrengen op anderen"

De LeBron James Family Foundation ondersteunt kinderen uit armere gezinnen met educatieve initiatieven in James' thuisstaat Ohio. Drake gaf daarnaast ook een flink bedrag aan een scholier uit zijn eigen thuisstad Toronto. Deze Michael en zijn moeder kregen 100.000 dollar zodat de jongen kan gaan studeren.

Drake wil straatverbod voor stalker
Lees ook

Drake wil straatverbod voor stalker

In een video die Drake woensdag deelde vertelt de zanger dat hij de avond ervoor zijn grootste winst ooit scoorde op Stake, het online gokportaal waar hij mee samenwerkt. Hij laat beelden zien waarop het balletje op nummer 11 valt en hij volledig uit zijn dak gaat.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In het clipje zegt hij daarover: "Iedere keer waarop ik zo fortuinlijk ben, vind ik dat ik mijn goede karma moet overbrengen op anderen. Ik speel voor de lol en met de hoop dat ik iets goeds kan doen."

Lees meer over
Drake