Boulevard

Dotan opnieuw te horen in ziekenhuisserie Grey's Anatomy

Door ANP··Aangepast:
Dotan opnieuw te horen in ziekenhuisserie Grey's Anatomy
RTL

Dotan laat donderdag weten dat zijn muziek voor de tweede keer in een aflevering van de ziekenhuisserie Grey's Anatomy te horen is. Het gaat om het nummer With You, dat in de uitzending van donderdag voorkomt.

"Toen ik het schreef voelde het alsof dit de slotscène was van een grote film, dus om het tot leven te zien komen is een bizar gevoel", schrijft de zanger, die voluit Dotan Harpenau heet, op Twitter. Verder bedankt hij de zender ABC, die de serie uitzendt. "Bedankt @GreysABC, dat jullie With You voor zo'n groot deel van de aflevering gebruiken."

Ook afgelopen december werd een nummer van de artiest gebruikt, toen de track Satellites. Het nummer was te horen in een openingsscène van een aflevering van Grey's Anatomy, waarvan de zanger zelf grote fan is. "Ik kijk deze show al jaren en heb er zoveel van mijn favoriete muziek door ontdekt", schreef de zanger toen in een Instagrambericht. "Het is altijd mijn droom geweest om er een liedje in te krijgen."

Momenteel wordt het achttiende seizoen van de serie uitgezonden, waarin een groep dokters van het Grey Sloan Memorial Hospital wordt gevolgd in Seattle.