Sharki B en Offshark

Cardi B en Offset te zien in Baby Shark-serie

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Cardi B en Offset te zien in Baby Shark-serie
RTL

Cardi B (29) en haar echtgenoot Offset (30) maken binnenkort hun opwachting in 'Baby Shark’s Big Show!', de animatieserie van Nickelodeon gebaseerd op het immens populaire kleuterliedje.

Cardi en Offset gaan de stemmen inspreken van twee gastfiguurtjes in de show, die de namen Sharki B en Offshark hebben gekregen. Sharki B is een rapper die een concert komt geven in Carnivore Cove en vaste seriepersonage William vraagt met haar op het podium te dansen.

Cardi B dankbaar voor fans na uitspraak van rechter
Lees ook

Cardi B dankbaar voor fans na uitspraak van rechter

Ook de driejarige dochter van Cardi en Offset, Kulture, heeft een rolletje in de serie. Zij spreekt de stem in van Kulture Shark, de dochter van Offshark die niet kan wachten om samen met haar vader naar het concert van Sharki te gaan.

Het nieuws over de gastrollen van Cardi B en haar gezin werd bekendgemaakt tijdens een presentatie van Nickelodeon. Daar kondigde de zender ook aan dat er een film wordt gemaakt rond Baby Shark. Die moet in 2023 te zien zijn op streamingservice Paramount+. Meer details over het filmproject zijn nog niet bekend.

Lees meer over
Cardi B