Kardashian-dream

Kim Kardashian wil haar eigen advocatenkantoor openen

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPKim Kardashian wil haar eigen advocatenkantoor openen
RTL

Kim Kardashian (41) droomt ervan ooit een eigen advocatenkantoor te openen. De realityster heeft 'nog nooit zo hard voor iets gewerkt', vertelt ze in een interview met 'Vogue Hong Kong'.

"Ik ben erg gepassioneerd over het veranderen van het strafrecht"

In december behaalde Kim haar zogenoemde baby bar. Dat is een examen dat eerstejaars studenten van de studie rechten moeten behalen. Daarna kan de student verder studeren voor een officieel diploma.

Kim Kardashian maakt relatie met Pete Davidson Insta-official
Lees ook

Kim Kardashian maakt relatie met Pete Davidson Insta-official

"Ik was heel ijverig met studeren en ik moest elke minuut die ik vrij had eraan besteden", vertelt Kim aan het tijdschrift. "Ik ben erg gepassioneerd over het veranderen van het strafrecht en ik wil me graag hard maken voor mensen die ten onrechte zijn veroordeeld."

De vader van Kim, Robert Kardashian, was een bekende advocaat. Hij verdedigde onder anderen O.J. Simpson, de voormalig American footballspeler die werd beschuldigd van de moord op zijn ex-vrouw en haar vriend. Hij werd daarvoor in 1995 vrijgesproken. Zelf staat Kim Kardashian tegenwoordig regelmatig mensen bij die volgens haar ten onrechte zijn veroordeeld. De socialite steunt ze financieel en mentaal.

Lees meer over
Kim Kardashian