misdadig goed

Management Lil Kleine plaatst opvallende vacaturetekst na incident Jaimie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @nmoszkowiczManagement Lil Kleine plaatst opvallende vacaturetekst na incident Jaimie
RTL

NAMAM, het managementbureau van onder anderen Lil Kleine (27) en Jaimie Vaes (32), is op zoek naar een nieuwe werknemer. Ze houden op het bureau kennelijk van een lolletje, gezien de tekst in de vacature.

"NAMAM positioneert zich als onmisbare partner in crime voor haar cliënten"

Wie de vacaturetekst leest, stuit al snel op het volgende: 'NAMAM positioneert zich als onmisbare partner in crime voor haar cliënten en maakt daarin geen onderscheid in aanstormend talent en inmiddels gevestigde namen. In iedere samenwerking ligt het accent op het leggen van stevige fundamenten en een tijdloze ontwikkeling.'

Gezien de recente ontwikkelingen in het leven van hun paradepaardje annex cash cow Lil Kleine, die ervan verdacht wordt dat hij zijn verloofde heeft mishandeld, is je bedrijf de 'partner in crime voor haar cliënten' noemen wel erg treffend. 

ZIEN: Lil Kleine weer op vrije voeten
Lees ook

ZIEN: Lil Kleine weer op vrije voeten

De raadkamer van de rechtbank in Amsterdam heeft op 14 maart besloten dat Jorik, de echte naam van Lil Kleine, weer op vrije voeten komt. De rapper zat in de twee weken ervoor vast op verdenking van mishandeling. Hij zou het hoofd van Jaimie tussen een autodeur hebben geklemd. Na drie nachten in de cel besloot de rechter-commissaris dat zijn voorarrest werd geschorst. Het Openbaar Ministerie was het daar niet mee eens en ging in hoger beroep. Daarop volgde een zitting bij de raadkamer, die oordeelde dat Lil Kleine toch nog veertien dagen langer vast moest zitten.

Onlangs werd bekend dat vrienden van Jaimie al tijden een logboek bijhouden over de vermeende misdragingen van Jorik.

Lees meer over
Lil KleineJaimie VaesNathan Moszkowicz