rock bottom

Amy Schumer 'in shock' na Oscar-klap van Will Smith

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAmy Schumer 'in shock' na Oscar-klap van Will Smith
RTL

Amy Schumer (40) verkeert nog steeds 'in shock' na het incident tijdens de Oscars waarbij acteur Will Smith (53) een klap uitdeelde aan cabaretier Chris Rock (57). In een bericht op Instagram maakt de comédienne, een van de drie presentatoren tijdens de uitreiking van de Academy Awards, duidelijk dat ze nog steeds bezig is met de situatie, die ze bovendien als 'verontrustend' zegt te hebben ervaren.

"Ik hou van mijn vriend Chris Rock en vind dat hij als een pro heeft gehandeld"

'Ik hou van mijn vriend Chris Rock en vind dat hij als een pro heeft gehandeld. Hij bleef op het toneel en overhandigde een Oscar aan zijn vriend Questlove, terwijl de hele situatie ontzettend verontrustend was', schrijft Amy. 'Hoe dan ook, ik ben nog steeds in shock en verbijsterd en verdrietig.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Amy Schumer wil graag eerlijk zijn over liposuctie
Lees ook

Amy Schumer wil graag eerlijk zijn over liposuctie

Amy presenteerde de uitreiking van de Academy Awards afgelopen zondag samen met Regina Hall en Wanda Sykes. De prijsuitreiking werd echter overschaduwd door het incident tussen Will en Chris, omdat laatstgenoemde een grap had gemaakt over Jada Pinkett Smith, de vrouw van de acteur, die aan de haarziekte alopecia lijdt. Will heeft inmiddels excuses gemaakt.

Lees meer over
Amy SchumerWill SmithChris RockOscars