Looselaten

Netflix zet productie nieuwe film Will Smith in de ijskast

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNetflix zet productie nieuwe film Will Smith in de ijskast
RTL

De productie van de nieuwe actiefilm 'Fast and Loose', met in de hoofdrol Will Smith (53), is door Netflix even op een lager pitje gezet. Dat meldt 'The Hollywood Reporter' zaterdag. De beslissing zou zijn genomen na de Oscar-ceremonie waarin hij het podium opliep en komiek Chris Rock (57) een klap gaf nadat hij een grap over zijn vrouw Jada Pinkett Smith (50) maakte.

De oorspronkelijke reden zou naar verluidt het vertrek van regisseur David Leitch zijn. Hij staakte een week voor de Oscars het project omdat hij de Universal-film Fall Guy met Ryan Gosling ging regisseren. De productie van deze film zou in augustus beginnen, meldt de entertainmentwebsite.

John: 'Snap wel dat Will Smith Chris Rock een klap gaf'
Lees ook

John: 'Snap wel dat Will Smith Chris Rock een klap gaf'

Het voorval van Will Smith tijdens de Oscar-ceremonie zou Netflix echter hebben doen besluiten om de zoektocht naar een nieuwe regisseur even op een lager pitje te zetten. Het is nog onduidelijk of de streamingdienst verdergaat met de productie van de film, en zo ja of er dan naast een nieuwe regisseur ook eventueel een nieuwe hoofdrolspeler gezocht wordt.

Fast and Loose zou gaan over een crimineel die zijn geheugen kwijtraakt na een aanval. Nadat hij wakker wordt, moet hij de puzzelstukjes uit zijn verleden weer op z'n plek leggen. Hij komt er dan achter dat hij vroeger twee verschillende levens leidde: dat van een rijke misdadiger en een undercover-CIA-agent.

Lees meer over
Will Smith