Papa don't preach

Madonna jaagt fans stuipen op het lijf met bizar TikTok-filmpje: 'Wat heeft ze met haar gezicht gedaan?!'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @madonnaMadonna jaagt fans stuipen op het lijf met bizar TikTok-filmpje: 'Wat heeft ze met haar gezicht gedaan?!'
RTL

Madonna (63) komt recent vaker in het nieuws vanwege een vreemd, bizar of verwonderlijk filmpje dan met haar muziek. Zo ook nu weer. De Queen of Pop plaatst namelijk een video die haar volgers de stuipen op het lijf doet jagen.

"Waarom proberen oudere mensen nog altijd over te komen als twintigjarigen?"

Op TikTok deelt Madonna een video waarop haar gezicht te zien is, die ze steeds dichter bij de camera brengt. Op de achtergrond horen we haar hit 'Frozen'. 

Fans van Madonna zeggen te schrikken van het beeld. 'Hoe dichterbij Madonna met haar gezicht kwam, hoe verder weg ik mijn telefoon hield', schrijft iemand. Veel mensen vinden het lijken alsof Madonna is 'overleden' en een masker van zichzelf op heeft. 'Het is zo eng... en vreemd!' reageert een ander. 'Waarom proberen oudere mensen nog altijd over te komen als twintigjarigen?'

What are you looking at? Madonna gaat weer eens los op Insta
Lees ook

What are you looking at? Madonna gaat weer eens los op Insta

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De video die Madonna van zichzelf heeft gedeeld, past in een rijtje met andere foto's en filmpjes waar de zangeres veel reacties op heeft gekregen. Een poos geleden verbaasde Madonna nog vriend en vijand met een bizar workout-filmpje. Die video zie je hieronder.

Lees meer over
Madonna