later komt de spijt

André en Monique samen op vakantie 'om hun vorm te vinden'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAndré en Monique samen op vakantie 'om hun vorm te vinden'
RTL

André Hazes (28) en Monique Westenberg (44) vertrekken als gezin op vakantie. Via social media laat Monique weten dat ze 'even uitchecken met én voor elkaar'.

"Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn"

'Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren', schrijft Monique bij een kiekje van haar en haar zoon op Schiphol. 'Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn. Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Rachel Hazes legt uit waarom André vermagerd is: 'Geen zorgen'
Lees ook

Rachel Hazes legt uit waarom André vermagerd is: 'Geen zorgen'

Het verbreken van de verloving met Monique, de kortstondige relatie met Sarah van Soelen en de (mentale) gezondheidsproblemen hebben er de afgelopen periode ingehakt bij André, waardoor hij kennelijk de behoefte voelt om regenachtig en bemoeizuchtig Nederland achter zich te laten om zich te focussen op zijn gezin.

Rachel sprong onlangs nog voor haar zoon in de bres toen er foto's van André verschenen waarop hij sterk vermagerd is. Volgens Rachel is André ziek geweest en hoeft Nederland zich geen zorgen te maken. Hoe het verder met hem gaat, vertelt ze in de video hieronder. 

Lees meer over
André HazesMonique Westenberg