borst vooruit

Michel Perridon zorgt voor ongemak bij Jinek met boobies-opmerking

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© JinekMichel Perridon zorgt voor ongemak bij Jinek met boobies-opmerking
RTL

Eva Jinek (43) wordt woensdagavond in haar eigen talkshow in verlegenheid gebracht door Michel Perridon (59). De ondernemer is te gast vanwege zijn nieuwe programma 'Celebrity Apprentice', maar kan het niet laten om zich ook in de andere gesprekken te mengen en doet vervolgens een aantal opmerkelijke uitspraken. Net wanneer je denkt dat het ergste achter de rug is, begint hij over de 'boobies' van de talkshowhost.

"Ik draag ook tegenwoordig allemaal colletjes, het is allemaal opgelost"

Naast Michel Perridon zijn ook Antoinette Hertsenberg en Splinter Chabot te gast woensdagavond. Aan tafel wordt onder meer het gevaar van cosmetische operaties en de enorme invloed die social media heeft op het zelfbeeld van veel vrouwen besproken. De ondernemer snapt niet goed dat billen à la Kim Kardashian momenteel een trend zijn. "Een lekkere kont is lekker natuurlijk, maar dit is wel heel erg overdreven. Maar een beetje je lichaam, tietjes wat groter... Dat is toch op zich voor een man niet zo vervelend?" vraagt hij zich hardop af.

"Ik vind het wel fijn om een mooie vrouw te zien", stelt de ondernemer vervolgens, waarop Splinter reageert: "Je zegt: 'Mannen willen gewoon een mooie vrouw zien’, maar een vrouw kan toch ook heel mooi zijn met juist hele kleine borsten?" Volgens de Celebrity Apprentice-ster gaat dat niet hand in hand, waarop Splinter antwoord dat ze dan alle twee in een andere tijd leven, met een andere visie.

Eva Jinek kondigt terugkeer aan na meer dan week afwezigheid door ziekte
Lees ook

Eva Jinek kondigt terugkeer aan na meer dan week afwezigheid door ziekte

Onderwerp afgesloten, zou je denken, maar nee: Michiel begint vervolgens over het 'boobies'-incident van Eva uit 2009; een inmiddels iconische video waar ze, vlak voor de uitzending van het NOS journaal dat ze destijds presenteerde, zit te dollen met de crew en de regisseur of ze niet een extra knoopje van haar shirt open moet doen.

"Ik ken een vrouw die ooit gezegd heeft voor televisie: 'Ik heb een extra knoopje opengedaan.' Weet je nog wie dat was?" fietst de ondernemer hem erin. Eva kan er gelukkig om lachen. "Ik heb het niet voor de televisie gedaan. Ik had hem dicht moeten doen, vooral omdat mijn moeder woedend werd", reageert ze lachend. "Ik ben helemaal afgeleid, want ik denk aan mijn eigen schuldbewustheid in deze. Ik draag ook tegenwoordig allemaal colletjes, het is allemaal opgelost."

Michiel geeft vervolgens toe dat het fragment het eerste was waar hij aan moest denken toen 'ie werd uitgenodigd door het programma. "Ik denk er nog elke dag aan", verklaart hij. Eva daarop beduusd: "Nou, dan heb ik echt wat goeds uitgericht... ik weet niet meer waar ik gebleven was."

Lees meer over
Eva JinekJinek