Pat aan je ziekenbed

Patty Brard deelt foto van ziekenbezoek aan Gerard Joling

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPatty Brard deelt foto van ziekenbezoek aan Gerard Joling
RTL

Gerard Joling (61) ligt momenteel in het ziekenhuis vanwege een longontsteking, maar gelukkig is zijn goede vriendin Patty Brard (67) er om hem een hart onder de riem te steken. De diva deelt een foto van hoe het nu met haar vriend gaat op Instagram.

"Aaaaah mijn lieve Geertje!"

Op de foto zien we dat Gerard, ondanks dat hij in het ziekenhuis ligt, gelukkig toch nog een stralende glimlach op zijn gezicht heeft. 'Aaaaah mijn lieve Geertje! Heel snel beter worden', schrijft Patty bij de foto.

Gerard Joling geeft update uit ziekenhuis: 'De pijn is niet normaal'
Lees ook

Gerard Joling geeft update uit ziekenhuis: 'De pijn is niet normaal'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Gerard werd deze week in het ziekenhuis opgenomen met een verwaarloosde longontsteking. Hij had al een tijdje last van een vervelend kuchje. "Ik kreeg tien dagen geleden griep, geen corona. En daar kwam die longontsteking overheen", vertelde hij in gesprek met De Telegraaf.

De zanger heeft ontzettend veel pijn, dat komt door vocht achter een van zijn longen. Hij gaf gisteren al aan dat vandaag een spannende dag zou worden omdat ze via zijn rug een drain naar binnen zouden brengen om zo het vocht weg te halen. "Lukt dat niet, dan zal ik vrijdag zelfs geopereerd moeten worden."

Afgelopen maandag kon Gerard niet aanwezig zijn bij een persmoment van De Toppers.

Lees meer over
Patty BrardGerard Joling