Lachen is het beste medicijn

Chris Rock maakt na twee weken weer grap over klap Will Smith

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Chris Rock maakt na twee weken weer grap over klap Will Smith
RTL

Het lijkt er op dat Chris Rock (57) twee weken na het incident bij de Oscars weer een beetje is bijgekomen. Tijdens een optreden in de stad Indio in Californië maakte hij namelijk voor het eerst een grap over zijn aanvaring met Will Smith. "Het leven is goed, ik heb eindelijk mijn gehoor weer terug", zo grapte hij.

Tot nu toe zei Chris op het podium vrijwel niets over de gebeurtenis. Will sloeg Chris tijdens de liveshow omdat hij een grap maakte over het kapsel van de vrouw van Will, actrice Jada Pinkett-Smith. Tijdens zijn eerste optreden na de ceremonie zei Chris dat hij de klap en de commotie daarna nog aan het verwerken was.

Chris Rock moet Oscar-klap Will Smith verwerken: 'Ga er een keer over praten'
Lees ook

Chris Rock moet Oscar-klap Will Smith verwerken: 'Ga er een keer over praten'

Voor Will is de klap niet zonder gevolgen: zo is de productie van zijn nieuwe actiefilm door Netflix op pauze gezet en kreeg hij afgelopen week te horen dat hij de komende tien jaar niet welkom is bij Oscaruitreikingen. Will kreeg twee weken geleden tijdens de uitreiking een Oscar voor zijn rol in de film King Richard, over de vader van tenniszussen Serena en Venus Williams.

Eric de Munck denkt dat de extra maatregelen die nu worden genomen tegen Will Smith alleen maar het oog van de buitenwereld zijn:

Lees meer over
Will SmithChris RockJada Pinkett-Smith