wat goooed

Martien Meiland tot tranen geroerd door werk bij Stichting Babyspullen: 'Dat is toch mooi?'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBS6 / TalpaMartien Meiland tot tranen geroerd door werk bij Stichting Babyspullen: 'Dat is toch mooi?'
RTL

Martien Meiland (60) hield het maandagavond niet droog in 'Chateau Bijstand'. Toen de realityster aan het werk ging voor Stichting Babyspullen, werd hij plots emotioneel.

"Dat is toch geweldig voor jonge ouders?"

Stichting babyspullen helpt jonge ouders met weinig geld en ondersteunt hen met het leven met een baby. Martien, Erica en Maxime waren aanwezig om te helpen met het maken van zogeheten babypakketten. 

Terwijl Martien met een medewerkster praat over het belang van de stichting, schiet hij ineens vol. "Dat is toch geweldig voor jonge ouders, mensen die een baby verwachten en eigenlijk geen geld hebben voor kleertjes? Ik vind dat zo..." zegt Martien, waarna hij tranen in zijn ogen krijgt. "Daar ben ik zo slecht in... chapeau!"

Kijkers ergeren zich aan drankregeling in Chateau Bijstand
Lees ook

Kijkers ergeren zich aan drankregeling in Chateau Bijstand

Ook de kijkers thuis vinden Stichting Babyspullen een mooie organisatie. 'Wat een mooi goede doel! Zoveel ouders die krap bij kas zitten, die hier gebruik kan van maken. En baby kleding is al zo duur tegenwoordig. Prachtig wat deze mensen doen!' schrijft een kijker op Twitter. Een ander: 'Prachtige stichting.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Al voordat Chateau Bijstand uberhaupt werd uitgezonden, klonk er al de nodige kritiek. Rob Goossens voorspelde destijds dat de realityserie de Meilandjes veel schade kan opleveren:

Chateau Bijstand zie je iedere maandag om 20.30 uur op SBS6.

Lees meer over
Erica MeilandMartien MeilandMaxime MeilandMontana MeilandChateau Bijstand