we hangen niet met liars

Bilal Wahib blijft voorzichtig met media-optredens

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBilal Wahib blijft voorzichtig met media-optredens
RTL

Bilal Wahib (23) blijft na het Instagram-schandaal vorig jaar voorzichtig met zijn optredens in de media. De rapper en acteur denkt naar eigen zeggen goed na voordat hij ja zegt tegen bijvoorbeeld een talkshow. "Ik denk: is dit niet te veel voor nu? Moet ik hier wel zitten vandaag", vraagt hij zich woensdag hardop af in 'HLF8'.

"Ik hou van muziek maken en of mensen nou van me houden of niet, ik blijf dat sowieso doen, daar krijg ik die glimlach van"

De 23-jarige werd vorig jaar maart aangehouden nadat hij voor de grap een minderjarige jongen op Instagram had gevraagd zijn geslachtsdeel te laten zien. De zaak werd later geseponeerd, maar de rapper kreeg het flink te verduren in de media en werd verbannen van Instagram.

Bilal Wahib ondanks 'levenslange ban' terug op social media
Lees ook

Bilal Wahib ondanks 'levenslange ban' terug op social media

Maandenlang was hij nauwelijks in beeld, maar inmiddels staat zijn eerste grote soloshow gepland, komt er een documentaire en gaat hij weer acteren. Muziek blijft zijn grote passie. "Ik hou van muziek maken en of mensen nou van me houden of niet, ik blijf dat sowieso doen, daar krijg ik die glimlach van. Of er nou tien mensen luisteren of een miljoen."

Lees meer over
Bilal Wahib