WE HANGEN NIET MET LIARS

Bilal Wahib ondanks 'levenslange ban' terug op social media

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBilal Wahib ondanks 'levenslange ban' terug op social media
RTL

Het lijkt erop dat Bilal Wahib (23) teruggekeerd is op social media. Op zowel Instagram als Facebook zijn namelijk nieuwe accounts van de artiest opgedoken. Bijna een jaar geleden kreeg hij nog een 'levenslange ban' van de platforms, nadat hij tijdens een livestream op Instagram samen met collega Oussama Ahammoud (21) een minderjarige jongen aanzette zijn geslachtsdeel te laten zien.

"Bilal is back!"

Die actie had behoorlijk wat gevolgen voor Bilal. Zo verloor hij zijn platencontract, verschillende klussen en zijn sponsoring. Naast dat hij voor de rest van zijn leven verbannen zou worden, ging een kinderprogramma waar hij aan meewerkte niet meer door en hij van een politiecampagne waar de Mocro Maffia-acteur boegbeeld van was gehaald.

Manager Bilal Wahib grijpt in bij interview
Lees ook

Manager Bilal Wahib grijpt in bij interview

Waarom er nu toch nieuwe accounts van Bilal lijken te zijn opgedoken is vooralsnog onduidelijk. Woordvoerders van Meta, het moederbedrijf van zowel Instagram als Facebook, maakten een jaar geleden duidelijk dat Bilal een terugkomst op beide platforms wel op zijn buik kon schrijven.

Op Instagram heeft Bilal inmiddels een video gedeeld. Daarbij staat geschreven: 'Bilal is back!' Overigens is het Instagram-account al door bijna dertigduizend mensen gevolgd, onder wie Bizzey,  Rolf Sanchez, Rob Goossens, Demi de Boer en Vincent Visser.

Inmiddels is het account van Bilal weer offline gehaald.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Bilal Wahib