kunt er gordonder op zeggen

Gordon doet nieuwe afvalpoging: 'Pff, wat een strijd'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @totoandrocco_fromgordonGordon doet nieuwe afvalpoging: 'Pff, wat een strijd'
RTL

's Lands bekendste jojoër Gordon (53) doet opnieuw een poging om de overtollige kilo's kwijt te raken. En dat gaat hem tot nu toe goed af. Of het nou door de hitte in Dubai, vlinders voor een nieuwe liefde of simpelweg doorzettingsvermogen komt vertelt 'ie er niet bij, maar de zanger is al vijf kilo kwijt.

"Eerste vijf kilo zijn eraf"

Op social media laat Gordon zien dat het voorspoedig gaat. 'Eerste vijf kilo zijn eraf', schrijft de zanger bij een selfie. 'Pfff, wat een strijd.' Voorlopig is Gordon er nog niet: als het aan hem ligt, verdwijnen er nóg vijftien kilo. Maar die uitdaging gaat 'ie met een lach aan.

© Instagram @gordonheuckeroth

Het zou zomaar kunnen dat Gordon opnieuw probeert om strakker in het pak te komen, omdat hij 'volop aan het daten is' in Dubai. In de nieuwe RUMAG-serie Geroezemoes laat Gordon al aan Farja Farvardin weten dat hij allesbehalve eenzaam is sinds hij naar de Verenigde Emiraten is verhuisd. Daarna deelde de zanger een cryptisch bericht waarmee hij zijn volgers duidelijk probeert te maken dat er liefde in de lucht hangt.

Of Gordon afvalt zodat hij in het vervolg soepeler uit een Lamborghini kan stappen, is niet bekend.

Lees meer over
Gordon