Entertainment

Kristel Verbeke stopt als manager K3

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram/ Kristel VerbekeKristel Verbeke stopt als manager K3
RTL

Kristel Verbeke stopt als manager van K3. Dat maakt het voormalige gezicht van de populaire meidengroep vandaag bekend op haar Instagrampagina. "Ik heb er enorm van genoten", aldus Kristel.

Kristel was, samen met Josje Huisman en Karen Damen, jarenlang het gezicht van de Vlaamse meidengroep. In 2016 besloot het trio het stokje over te dragen aan de 'nieuwe K3', bestaand uit Hanne, Klaasje en Marthe. Kristel kon toch nog niet helemaal afscheid nemen van K3 en besloot aan de slag te gaan als manager van de groep.

Afscheid

Vandaag was de laatste werkdag van Kristel, die afscheid neemt van de K3-fans op haar Instagrampagina. "Ik vond het fantastisch om een brug te kunnen zijn tussen de oude en de nieuwe K3. Ik heb er enorm van genoten om te zien hoe snel Hanne, Klaasje en Marthe een hecht trio zijn geworden. Ze zijn helemaal klaar om, samen met het Studio 100-team, nieuwe verhalen te schrijven. Met veel trots en dankbaarheid voor de kansen en voor het vertrouwen dat ik gekregen heb, neem ik afscheid van K3 als manager. Kinderen zijn de wereld van morgen en ik zal samen met hen K3-liedjes blijven zingen over liefde, dromen en verdraagzaamheid."

Kristel is Studio 100, de organisatie achter de succesvolle meidengroep, dankbaar. "Ik wil heel graag nog eens expliciet het Studio 100-team bedanken voor de jarenlange samenwerking. Wegvliegen met een rugzak vol mooie herinneringen en pakken ervaring, is het mooiste wat er is, zeker als je weet dat je altijd welkom bent. Wat mijn nieuwe uitdagingen betreft, dat is iets voor later, eerst ga ik nog even genieten van een korte, welverdiende pauze."
 

 

Vandaag neem ik afscheid als manager van K3 .. Ik vond het fantastisch om een brug te kunnen zijn tussen de ‘oude’ en de ‘nieuwe' K3. Ik heb er enorm van genoten om te zien hoe snel Hanne, Klaasje en Marthe een hecht trio zijn geworden. Ze zijn helemaal klaar om, samen met het Studio 100-team, nieuwe verhalen te schrijven. Met veel trots en dankbaarheid voor de kansen en voor het vertrouwen dat ik gekregen heb, neem ik afscheid van K3 als manager. Kinderen zijn de wereld van morgen en ik zal samen met hen K3-liedjes blijven zingen over liefde, dromen en verdraagzaamheid.-- Ik wil heel graag nog eens expliciet het Studio 100-team bedanken voor de jarenlange samenwerking. Wegvliegen met een rugzak vol mooie herinneringen en pakken ervaring, is het mooiste wat er is, zeker als je weet dat je altijd welkom bent. Wat mijn nieuwe uitdagingen betreft, dat is iets voor later, eerst ga ik nog even genieten van een korte, welverdiende pauze. ❤️Kristel -x-

A post shared by Kristel Verbeke (@kristelverbeke) on

Meer Boulevard:

Lees meer over
Karen DamenKristel VerbekeJosje Huisman