Over en uit

Renze Klamer en vriendin uit elkaar: 'We zijn nog steeds gek op elkaar'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANP Renze Klamer en vriendin uit elkaar: 'We zijn nog steeds gek op elkaar'
RTL

Precies een jaar geleden maakte presentator Renze Klamer (32) zijn relatie met Dhena Arendina Florance Insta-official, maar nu blijkt een jaar later de vuur tussen hen te zijn gedoofd. Aan RTL Boulevard laten ze weten dat hun relatie over is.

"Onze ambities en de praktische invulling daarvan liepen niet meer synchroon"

Na geruchten over een relatiebreuk besloten Renze en Dhena in een statement te reageren. Aan de redactie bevestigden zij dat hun relatie inderdaad over is: 'We zijn uit elkaar. Onze ambities en de praktische invulling daarvan liepen niet meer synchroon, maar we zijn nog steeds gek op elkaar.'

Ondanks dat hun relatie nog pril was, leken ze het erg naar hun zin te hebben. Zo deelde Renze vorig jaar romantische kiekjes van hen samen in het snikhete Curaçao. 

Renze Klamer tekent contract bij RTL: 'Dé plek om carrière voort te zetten'
Lees ook

Renze Klamer tekent contract bij RTL: 'Dé plek om carrière voort te zetten'

De presentator heeft al twee kinderen uit een vorig huwelijk met zangeres Pearl Jozefzoon. Zij trokken in 2019 de stekker uit hun huwelijk.

Hoewel zijn relatie net over is, heeft de presentator niet veel tijd om zijn liefdesverdriet te verwerken, want hij krijgt het druk. Renze komt namelijk het RTL-team versterken. Vorige maand werd bekend dat de presentator een tweejarig contract tekent bij het mediabedrijf.

Lees meer over
Renze Klamer