Afscheid van Nederland

Kim uit MAFS vertrekt weer naar Tenerife voor 'nieuw avontuur'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Nander de Wijk/NT VisualsKim uit MAFS vertrekt weer naar Tenerife voor 'nieuw avontuur'
RTL

Voor Kim liep haar avontuur in ‘MAFS’ niet van een leien dankje: het verlies van haar ex-vriend bleek dieper te zitten dan ze dacht en ze besloot dan ook een pauze in te lassen in haar relatie met Antoine. Of de twee echt definitief uit elkaar zijn gegaan, is natuurlijk nog maar de vraag. Maar één ding weten we in ieder geval zeker, en dat is dat Kim haar koffers heeft gepakt naar Tenerife.

"Nederland je was geweldig maar ik ga terug naar het geweldige mooie eiland"

In MAFS was te zien dat Kim nog erg rouwt om het verlies van haar ex. Ze besloot daarom eerlijk haar gevoelens aan Antoine op te biechten, waarna er een pauze werd ingelast. Toch leek het erop dat Kim niet volledig afscheid nam van het avontuur. "Je zat op een hele mooie, roze wolk voor het huwelijk en tijdens het huwelijk en daar ben je lichtelijk vanaf gevallen", zo vertelde ze voor de camera’s. "Maar ik hoop dat het trappetje niet af is gebroken en dat je nog steeds omhoog kunt klimmen om terug erop te komen. (…) Elk sprookje heeft zijn dieptepunt en eindigt uiteindelijk ook mooi. Er staat nog niet 'the end' achter, dus we zullen zien waar het eindigt."

Kim neemt afstand van Antoine in MAFS: 'Van roze wolk gevallen'
Lees ook

Kim neemt afstand van Antoine in MAFS: 'Van roze wolk gevallen'

Op haar Instagram is nu te zien dat ze weer definitief naar Tenerife is vetrokken. Ze woonde hier eerder al, maar was een jaar geleden weer teruggekomen naar Nederland. In een video is nu te zien dat ze het vliegtuig heeft gepakt naar Tenerife en inmiddels weer op het eiland is. ‘Lieve allemaal, Nederland je was geweldig maar ik ga terug naar het geweldige mooie eiland om hier weer een mooi, nieuw avontuur aan te gaan’, zo schrijft ze bij de video.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Married at First Sight