maffe wending

Hint Kim uit MAFS met deze opmerking op een scheiding?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Nander de Wijk/NT VisualsHint Kim uit MAFS met deze opmerking op een scheiding?
RTL

Het huwelijk van Kim en Antoine vertoont in de laatste aflevering van 'Married at First Sight' de eerste scheurtjes. Hoe het tegenwoordig tussen de tortelduifjes gaat mogen ze nog niet verklappen, hoewel Kim op haar beurt wel met de nodige hints op Instagram strooit.

"Nee, ik heb nooit een kaartje gekregen"

Voor de buitenwereld ziet het er namelijk uit dat Kim en Antoine (het eerste deel van) het paasweekend niet samen hebben gevierd. Nu zegt dat niet meteen wat over hun relatiestatus, tot Kim het niet kan laten om er een opmerking over te maken op social media. Terwijl Antoine de bloemetjes buitenzet op Paaspop met vrienden, spendeert Kim haar dag in de Efteling.

Als volgers haar vragen of ze niet naar Paaspop is gegaan met Antoine, zegt ze meerdere keren lachend: 'Nee, ik heb nooit een kaartje gekregen.' 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Mogen kandidaten van MAFS 'nee' zeggen bij het altaar?
Lees ook

Mogen kandidaten van MAFS 'nee' zeggen bij het altaar?

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ondanks dat deze opmerking wel degelijk kan aantonen dat ze geen tijd meer samen doorbrengen, is het beter om het voor nu met een korrel zout te nemen. Even later zijn Kim en Antoine namelijk wél samen gespot. Ze konden niet verder van elkaar af staan op de kiekjes van een paasbrunch met oud-deelnemers van Married at First Sight, maar ze staan er in ieder geval wel samen op. 'Super gezellige georganiseerde paasbrunch met deze liefies', schrijft ze erbij.

Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Married at First Sight wordt iedere dinsdag om 20.30 uur uitgezonden op RTL 4. Of kijk de aflevering alvast vooruit bij Videoland. 

Lees meer over
Married at First Sight