Doe niet zo mafs

Onverwachte twist bij Sonny en Dylan in MAFS: 'Is dit een grap?!'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLOnverwachte twist bij Sonny en Dylan in MAFS: 'Is dit een grap?!'
RTL

Als er één stel in het zevende seizoen van 'Married at First Sight' een sprookjesachtig huwelijk heeft beleefd, dan is het wel Sonny en Dylan. Ze begonnen hun huwelijk met 'A Whole New World', maar eindigen een huwelijk met 'a whole new name'. Althans, voor Sonny is het een verrassing, maar Dylan heeft zijn achternaam aangenomen.

"Oh, wat lief. Dat vind ik echt heel lief"

Dat de vonk tussen Dylan en Sonny is overgesprongen is overduidelijk. De twee kunnen niet van elkaar afblijven en zijn simpelweg gewoon enorm verliefd. Toch heeft Dylan een verrassing voor Sonny als ze elkaar zien bij het slotgesprek, waar hij onthuld de achternaam van Sonny te hebben aangenomen. "Is dit een grap?!" reageert Sonny. "Oh, wat lief. Dat vind ik echt heel lief."

Sonny en zijn oma ontroeren MAFS-kijkers: 'Wat een lieve vrouw'
Lees ook

Sonny en zijn oma ontroeren MAFS-kijkers: 'Wat een lieve vrouw'

"Wij hadden vanaf moment één de perfecte klik", zegt Dylan dan. "De klik is alleen maar leuker en leuker geworden." Ook Sonny kan dat bevestigen. Hij vertelt dat zijn leven leuker is geworden. "Ik heb gewoon mijn maatje, door dik en dun, gevonden."

Sonny zegt zelfs voor het eerst écht gelukkig te zijn. "Dit is echt het complete plaatje. Het voelt zo fijn en zo goed." De toekomst zien de twee rooskleurig tegemoet. "Ik hou van Dylan, dus voor de rest van mijn leven eigenlijk."

In de video hieronder zie je hoe het nu, maanden later, met het koppel gaat. 

Wie dit seizoen niet de liefde heeft gevonden, is de goedlachse Astrid. Uiteindelijk bleken zij en Sander geen match. Toch zou ze zo nog een keer meedoen met het experiment. Waarom? Dat vertelt ze in onderstaande video.

Na twintig weken komt er een einde aan het zevende seizoen van Married At First SightMarried at First Sight wordt vanavond om 20.30 uur uitgezonden op RTL 4. Of kijk de aflevering alvast vooruit bij Videoland. 

Lees meer over
Married at First Sight