over smaak valt niet te twisten

Hondjes van Gordon getrakteerd op Gucci slaapkamer

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @totoandrocco_fromgordonHondjes van Gordon getrakteerd op Gucci slaapkamer
RTL

Het ontbreekt Toto en Rocco, de verwende Franse bulldogs van Gordon (53), aan niets in het zonovergoten Dubai. Daar kunnen ze namelijk leven in weelde, want hun baasje heeft een heuse Gucci hondenkamer voor hen gemaakt: het bewijs dat ook in Dubai smaak niet te koop is.

"Helemaal over de top maar zijn we er niet gewoon dol op?"

Dat Gordon alles voor zijn viervoeters over heeft, heb je eerder kunnen zien. De twee kleine mannen worden zelfs per privévliegtuig vervoerd indien dat nodig is. 'Gewoon' is namelijk al snel te min voor Gordon en zijn twee jongens. Onder het mom 'zo lang het maar een Gucci-print heeft', is de nieuwbakken interieurontwerper aan de slag gegaan met het onderkomen van Toto en Rocco.

Slapen doen ze voortaan in een hondenhok dat behangen is met het Gucci logo. Eten en drinken gebeurt uitsluitend uit hun Gucci-bakjes en het zou ons niet eens verbazen als de hondjes mineraalwater eisen bij hun ontbijt en avondeten. Om de ruimte af te maken is er een band van Gucci op de muur geplakt waarop de namen van de hondjes staan.

Gelukkig ziet Gordon zelf ook in dat het een tikkeltje hysterisch is. 'Mijn huis is nu klaar met deze geweldige hondenhokslaapkamer in Gucci-stijl! Helemaal over de top maar zijn we er niet gewoon dol op?' schrijft hij bij onderstaande kiekjes. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Gordon brengt honden naar opvang met eigen zwembad en gym
Lees ook

Gordon brengt honden naar opvang met eigen zwembad en gym

Terwijl de hondjes na hun Gucci-maaltje lekker kunnen uitbuiken in hun designerhok, zet Gordon - 's lands bekendste jojoër - ondertussen alles op alles om de overtollige kilo's kwijt te raken. Tot nu toe verloopt het voorspoedig: onlangs maakte de zanger bekend al vijf kilo kwijt te zijn. Daarmee is hij er overigens nog lang niet. Gordon vindt namelijk dat er nog eens vijftien kilo af moet. 

Of Gordon afvalt zodat hij in het vervolg soepeler uit een Lamborghini kan stappen, is niet bekend.

Lees meer over
Gordon