het zit me tot hier

Even tot hier-kijkers prijzen Angela de Jong om verrassingsoptreden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© BNNVARA/Even tot hierEven tot hier-kijkers prijzen Angela de Jong om verrassingsoptreden
RTL

Er dook gisteravond een bekend gezicht op in het satirische programma 'Even tot hier'. Cabaretiers Niels van der Laan (40) en Jeroen Woe (41) waren er al bang voor dat Angela de Jong (46) zou opduiken als de naam Johan Derksen (73) zou vallen. En ja hoor, daar is ze: nog voor ze 'Johan' kunnen zeggen, laat de columnist haar gezicht al zien.

"We gaan niet over Johan Derksen praten"

Je kunt het nieuws van afgelopen week niet doornemen zonder het over Johan Derksen, de kaarsenrel en VI Vandaag te hebben. Maar ja, iedere keer als het over Johan gaat, is Angela er als de kippen bij om haar mening te ventileren. Dat de columnist van het AD naast een scherpe pen ook over de nodige dosis humor beschikt, laat ze zien in Even tot hier. 

"We gaan niet over Johan Derksen praten", grappen de mannen verder. "Maar we gaan wel over hem zingen." Bekijk het fragment met de cameo van Angela hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

Angela de Jong doneert vergoeding Vandaag Inside aan het goede doel
Lees ook

Angela de Jong doneert vergoeding Vandaag Inside aan het goede doel

Angela kan met deze stunt ook de goedkeuring van de kijker wegdragen. Op Twitter regent het positieve reacties na haar one minute of fame in Even tot hier. 'Briljant programma, en geweldige actie van Angela de Jong', schrijft een kijker. 'Meesterlijk, dit item met Angela de Jong. Sportief dat ze eraan meedoet ook', deelt een andere fan.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Even tot hier was gisteren eenmalig op zondag te zien, maar zie je voortaan elke zaterdag om 21.25 uur bij BNNVARA op NPO 1. De uitzending van gisteren kijk je hier terug.

Lees meer over
Angela de Jong