ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Jan Smit opnieuw aan zijn ogen behandeld

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJan Smit opnieuw aan zijn ogen behandeld
RTL

Jan Smit (36) gaat na 26 jaar weer zonder bril door het leven. De zanger laat via social media weten dat zijn ogen zijn gelaserd.

"Nadat ze in november al werden rechtgezet, kan ik vanaf vandaag - na 26 jaar - zonder bril door het leven"

Jan draagt al zo lang hij zich kan herinneren een bril of lenzen, maar dat is vanaf nu verleden tijd. 'Vanmiddag heb ik mijn ogen laten laseren', schreef hij gisteren op Twitter bij een selfie met zijn dochter. 'Nadat ze in november al werden rechtgezet, kan ik vanaf vandaag - na 26 jaar - zonder bril door het leven!' Ook schrijft de zanger dat hij wazig ziet door de ingreep, maar 'daar zien jullie niks van'.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jan Smit veranderd na burn-out: 'Heb nu intiemere band met mijn kinderen'
Lees ook

Jan Smit veranderd na burn-out: 'Heb nu intiemere band met mijn kinderen'

Afgelopen november ging Jan Smit onder het mes in het Leids Universitair Medisch Centrum voor een operatie aan zijn ogen. Dertig jaar ervóór onderging hij al eens een operatie omdat hij dubbelzag. Daar kreeg de zanger op latere leeftijd opnieuw last van. "De laatste tijd is dat steeds erger geworden, waardoor ik heel veel hoofdpijn had en steeds vermoeider werd", liet de zanger toen weten. Daarop werden zijn oogspieren 'zowel horizontaal als verticaal' ingekort. 

Jan heeft na zijn burn-out zijn werkzaamheden weer opgepakt. Aan RTL Boulevard vertelt de zanger dat de burn-out voor hem een 'wijze les' was. 

Lees meer over
Jan Smit