Maak je borst maar nat

Dusty uit EOTB wil meedoen aan Temptation Island: 'Als ik een relatie heb'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTVDusty uit EOTB wil meedoen aan Temptation Island: 'Als ik een relatie heb'
RTL

Kijkers van het programma 'Ex On The Beach: Double Dutch' kennen de 24-jarige Dusty als een echte 'womanizer'. Als het aan de realityster ligt, brengt hij hier snel verandering in. Volgens hem klopt er namelijk helemaal niks van zijn imago. Wij spraken Dusty hierover.

"Ik ben heel loyaal als ik in een relatie zit"

Dusty is niet blij met het beeld dat het grote publiek van hem heeft. Volgens de realityster denkt 'iedereen dat hij vreemdgaat' en is dit allesbehalve waar. "Ik weet van mezelf dat als ik in een relatie zit, ik heel loyaal ben. Ik heb dat ook met mijn ex meegemaakt, want ik had niet eens zin dat meiden tegen me spraken toen. Ik dacht: ik heb een vriendin en zij is mijn alles, dus praat niet tegen mij." 

Momenteel is hij nog single, maar zodra hij in een serieuze relatie zit, wil Dusty bewijzen dat hij loyaal kan zijn. "Als ik in de toekomst ooit nog een vriendin krijg, is het mijn doel om aan Temptation Island mee te doen. Zodat ik aan iedereen die denkt dat ik niet loyaal ben, kan laten zien dat ik dat wel ben." Hoewel hij weet dat een programma als Temptation Island zijn relatie in gevaar zou kunnen brengen, houdt hij voet bij stuk. "Het maakt niet uit wat er gebeurt, ik blijf sowieso wel loyaal. Daarom is Temptation een mooie uitdaging." 

Update zus Dusty van EOTB over ongeluk: 'Was in levensgevaar'
Lees ook

Update zus Dusty van EOTB over ongeluk: 'Was in levensgevaar'

Helemaal onbegrijpelijk vindt hij het niet dat de kijkers van Ex On The Beach: Double Dutch die meningen over hem hebben gevormd. In het programma wist de realityster namelijk heel wat nieuwe bedpartners toe te voegen aan zijn toch al ellenlange lijst. Volgens Dusty was daar echter een heel logische verklaring voor. "Ik zat niet met meisjes die mijn type waren in de villa. Ik moest gewoon roeien met de riemen die ik had", legt hij uit. Om deze reden vond Dusty het dus niet noodzakelijk om zich loyaal op te stellen naar de meiden uit het programma. "Als ik echt een meisje heb met wie ik een klik heb en dat mijn type is, dan weet ik van mezelf dat ik een loyale jongen kan zijn. De meiden in de villa waren gewoon geen relatiemateriaal."

Dusty heeft voorlopig geen haast om een vrouw aan de haak te slaan. "Ze moet op je pad komen", vertelt hij. Zijn deelname aan Temptation Island zal dus nog even op zich laten wachten. 

In Shots Fired spraken we twee kandidaten uit Ex On The Beach: Double Dutch. Sem, de ex van Dusty, neemt het seksleven van Dusty onder de loep.

Lees meer over
DustyEx on the BeachEating With My ExTemptation Island