Groot gemis

The Voice-winnaar Dany herdenkt overleden vriend met lied

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL BoulevardThe Voice-winnaar Dany herdenkt overleden vriend met lied
RTL

Dani van Velthoven (23), die bekendstaat als de laatste 'The Voice of Holland'-winnaar, herdenkt zijn overleden vriend met een zelfgemaakt Nederlands nummer. Vorig jaar op deze dag stapte zijn Azad uit het leven.

Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113.

"Schaam je. We waren er toch voor elkaar?"

Vorig jaar zagen kijkers van The voice of Holland hoe Dany, artiestennaam van Dani, de winnaar werd van het elfde seizoen van de talentenjacht. Zijn vriend Azad kwam ook veel in beeld. Slechts een paar maanden later maakte Azad een einde aan zijn leven. Dany durfde na zijn dood twee weken de deur niet uit. Nu kan hij er makkelijker over praten. "Het leven is veranderd, ik ben veranderd", vertelt hij nu op Instagram.

Dany pakt daten weer op: 'Eerst voelde het als vreemdgaan'
Lees ook

Dany pakt daten weer op: 'Eerst voelde het als vreemdgaan'

Hij heeft zijn voormalig liefje geëerd met een nummer. "Nu het hoofdstuk sluit en ik me mentaal goed voel, (...) heb ik een klein liedje geschreven." In de Instagram-video luistert hij naar zijn eigen geschreven song. "Ik haat je voor wat je me hebt aangedaan. En schaam je. We waren er toch voor elkaar? Ik mis je", valt onder anderen te horen in het nummer. Dany wordt zichtbaar geëmotioneerd door zijn eigen geschreven liedje met de naam 'Mijn hart is weer van mij'. 

Luister (een deel van) het nummer hieronder. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
The Voice Of Holland