disney te geloven

Selena Gomez is bezig met nieuw album: 'Als de tijd rijp is'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSelena Gomez is bezig met nieuw album: 'Als de tijd rijp is'
RTL

Selena Gomez (29) werkt aan nieuw muzikaal repertoire. Dat onthult de zangeres in de podcast 'Crew Call'. "Momenteel werk ik in Los Angeles aan een nieuw album, aldus Selena.

"Het staat momenteel niet bovenaan mijn prioriteitenlijstje"

Selena gaf verder geen details prijs over de release van haar toekomstige album. De plaat dient als vervolg op haar album Rare, dat in 2020 uitkwam, en haar Spaanstalige EP Revelación, die in 2021 verscheen. Wel houdt Gomez de mogelijkheid open om op tournee te gaan als haar album is verschenen. "Daar sta ik voor open ja, voor duizend procent. Maar dat doe ik wanneer de tijd daar rijp voor is. Het staat momenteel niet bovenaan mijn prioriteitenlijstje."

Hailey Bieber smeekt Selena Gomez-fans om haar met rust te laten
Lees ook

Hailey Bieber smeekt Selena Gomez-fans om haar met rust te laten

De zangeres speelt al sinds haar tiende in films en series van Disney. Het opgroeien in de schijnwerpers heeft ervoor gezorgd dat Gomez "veel druk heeft ervaren" in haar jeugd. "Het is moeilijk om je op je gemak te voelen als iedereen constant commentaar geeft op hoe je eruitziet." De inmiddels 29-jarige actrice zegt dat de druk minder geworden is nu ze zich niet meer aan "onrealistische normen van schoonheid" probeert te houden.

Lees meer over
Selena Gomez