Love story

Ellen Pompeo hint op cameo Taylor Swift in Grey’s Anatomy

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesEllen Pompeo hint op cameo Taylor Swift in Grey’s Anatomy
RTL

Fans van Taylor Swift (32) vermoeden al een tijdje dat de zangeres binnenkort te zien zal zijn in 'Grey’s Anatomy' en het lijkt erop dat dit zomaar waar zou kunnen zijn. Ellen Pompeo (52) werd namelijk recentelijk naar dit gerucht gevraagd en sloot in ieder geval niks uit. Sterker nog: Ellen liet doorschemeren dat ze het heel leuk zou vinden als Taylor voorbij zou komen in de serie.

"Ik zou het echt geweldig vinden"

"Ik denk dat ze het erg druk heeft momenteel, maar het zou ontzettend leuk zijn. Ik zou het echt geweldig vinden", aldus Ellen.

Ellen Pompeo denkt dat Grey's Anatomy zonder haar kan
Lees ook

Ellen Pompeo denkt dat Grey's Anatomy zonder haar kan

Onlangs ontdekten een aantal fans van Taylor dat er op haar IMDB-pagina staat dat ze binnenkort als zichzelf te zien zal zijn in een aflevering van Grey’s Anatomy. Inmiddels is dit weer verwijderd van haar pagina, maar toch denken veel fans dat het wel waar is. Het is op zich geen gekke gedachte, want Taylor staat erom bekend dat ze een groot fan is van de ziekenhuisserie. Eén van haar katten is zelfs vernoemd naar Meredith Grey, het personage dat Ellen speelt.

Daarnaast was Ellen ook te zien in de 'Bad Blood'-videoclip van Taylor. In een interview met The Daily Beast heeft de zangeres al een keer toegegeven helemaal weg te zijn van de serie. "Ik kijk de show al vanaf de allereerste aflevering. Het is de langste relatie die ik ooit heb gehad. Het is mijn droom om ooit nummers voor de show te maken en dat ze die dan op de achtergrond afspelen."

Lees meer over
Ellen PompeoTaylor SwiftGrey's Anatomy