Here's Johnny!

Johnny Depp geeft opnieuw verrassingsoptreden tijdens concert

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Johnny Depp geeft opnieuw verrassingsoptreden tijdens concert
RTL

Nadat Johnny Depp (58) zondagavond het publiek bij het concert van rockgitarist Jeff Beck in Sheffield verraste met een optreden, gaf de acteur ook acte de présence in de Royal Albert Hall in Londen, waar Jeff een dag later optrad. Dit meldt 'The Daily Mail'.

Jeff kondigde Johnny zelf aan. "We hebben elkaar vijf jaar geleden voor het eerst ontmoet toen hij op de deur van mijn kleedkamer klopte. En hoewel we het geheim hebben proberen te houden, zeg ik het toch maar: hier is hij dan!" Jeff en Johnny speelden een paar nummers samen, waaronder 'What's Going On' van Marvin Gaye en 'A Day In The Life van The Beatles'.

Johnny Depp doet verrassingsoptreden in Engeland
Lees ook

Johnny Depp doet verrassingsoptreden in Engeland

Het publiek reageerde opnieuw enthousiast op de aanwezigheid van de Pirates Of The Caribbean-acteur, die de afgelopen weken verwikkeld was in een rechtszaak met zijn ex-vrouw Amber Heard. Hij spande een zaak tegen haar aan nadat ze een belastend opiniestuk over hem in The Washington Post had geschreven.

Of Johnny op dinsdag weer terug is in de Verenigde Staten, wanneer er wellicht een juryoordeel in de rechtszaak wordt uitgesproken is niet bekend. Afgelopen vrijdag hielden de juridische teams van zowel Johnny als Amber hun slotpleidooi. De jury, die uiteindelijk bepalend is in deze zaak, sprak daarna weliswaar twee uur met elkaar maar kwam nog niet tot een unaniem eindoordeel.

Lees meer over
Johnny Depp