baby bob

Douwe Bob is voor de derde keer vader geworden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Douwe Bob is voor de derde keer vader geworden
RTL

Beschuit met muisjes voor Douwe Bob (29) en zijn ex-vriendin Anouk: de twee zijn de trotse ouders geworden van een zoontje, zo laat de zanger op social media weten. Het is het derde kindje voor Douwe, die vorig jaar ook twee spruiten mocht verwelkomen.

"We houden in welke hoedanigheid dan ook heel erg van elkaar"

Douwe en zijn ex-vriendin Anouk lieten in januari van dit jaar weten dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje samen. De zanger liet destijds weten dat ze het al meerdere jaren aan het proberen waren en dat het eindelijk was gelukt. 'We houden in welke hoedanigheid dan ook heel erg van elkaar en m’n prachtige dochtertje Bobby Lou krijgt een lief broertje', schreef hij toen op Instagram.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Douwe Bob deelt zoete foto met zijn dochter
Lees ook

Douwe Bob deelt zoete foto met zijn dochter

Bobby Lou is het dochtertje dat Douwe vorig jaar samen met kunstenares Loes kreeg. Op het moment dat zij in verwachting was, hadden de twee geen relatie met elkaar. Douwe liet weten desondanks heel blij te zijn met de zwangerschap. Naast Bobby Lou kreeg Douwe in dezelfde periode nóg een kindje bij een nog onbekende vrouw.

Speciaal voor zijn pasgeboren zoontje heeft de zanger een nummer geschreven, zo schrijft hij op Facebook. Ook onthult hij dat het jongetje Elias Lieven heet. Op Instagram deelt hij een aantal foto's van de spruit.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Eerder zei Douwe het volgende over de verschillende zwangerschappen:

Lees meer over
Douwe Bob