What happens in Monaco...

Teamgenoot Max Verstappen Sergio Pérez erkent bedriegen vrouw vlak na bevalling

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTeamgenoot Max Verstappen Sergio Pérez erkent bedriegen vrouw vlak na bevalling
RTL

Formule 1-coureur Sergio Pérez (32), teamgenoot van Max Verstappen (24) bij Red Bull Racing, heeft een scheve schaats gereden. Eerder lekten er al beelden uit, nu erkent de Mexicaan het zelf op Instagram. De coureur werd een paar weken geleden nog vader van een zoontje.

"Er was een slecht feest, waar ik mij niet kon beheersen"

Sergio Pérez won afgelopen weekend de Grand Prix van Monaco. Hij was zichtbaar door het dolle heen. Daarna is hij volledig de weg kwijtgeraakt, vertelt hij op Instagram. 'Er was een slecht feest, waar ik mij niet kon beheersen.' Sergio erkent dat de beelden die van hem rondgaan op social media, waarop hij het wel heel gezellig heeft met een andere dame, kloppen. 'Ik heb de video's die van mij circuleren gezien en ik neem daar mijn verantwoordelijkheid voor.' 

Drake verliest bijna kwart miljoen door zege Max Verstappen
Lees ook

Drake verliest bijna kwart miljoen door zege Max Verstappen

Sergio verklaart dat hij normaal gesproken geen type is dat buiten de pot piest. 'Mensen die dicht bij mij staan, ​​kennen mijn waarden en weten wat voor type ik ben.' Zijn vrouw ziet het allemaal door de vingers nadat ze pas geleden nog een zoon van hem baarde. 'Voor degenen die het mij vragen, we zijn meer verenigd dan ooit, mijn vrouw en ik', schrijft de Mexicaan op Instagram.

Sergio voelt dat hij nu de schijn tegen heeft, maar dat deert hem niks. 'En degenen die ons alleen maar pijn willen doen, wens ik het beste.' Voor zijn fans heeft hij nog wat lieve woorden bij elkaar geraapt: 'Bedankt allemaal voor jullie liefde en mijn excuses aan al die mensen die van me houden ondanks de videobeelden.'

De coureur hoopt weer door te kunnen en vertelt niet meer te zullen praten over het onderwerp, omdat hij zich wil focussen op zijn gezin. Sergio staat derde in het wereldkampioenschap van de Formule 1 en kan het zijn teamgenoot Max Verstappen nog aardig moeilijk maken dit seizoen. Hij heeft onlangs voor twee jaar bijgetekend bij Red Bull Racing. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Sergio PerezMax Verstappen