niet zoals het heard

Sam Fender door het stof na delen foto met 'held' Johnny Depp

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSam Fender door het stof na delen foto met 'held' Johnny Depp
RTL

Sam Fender (28) heeft er spijt van dat hij acteur Johnny Depp (58) een held heeft genoemd. De Britse singer-songwriter plaatste eerder deze week een foto van een ontmoeting met de acteur en gitarist Jeff Beck (77) op zijn Instagram, waarin hij het tweetal als helden bestempelde.

"Het woord 'helden' was bedoeld als verwijzing naar hun carrières, maar kreeg een andere lading in de context van de rechtszaak"

In zijn Instagram Stories biedt Sam zijn excuses aan voor de inmiddels verwijderde foto. "Ik wil sorry zeggen. Ik was uitgenodigd voor een ontmoeting met een muzikale legende en een acteur die in bijna elke film zat die ik heb gezien toen ik opgroeide", stelt de 28-jarige zanger.

© Instagram @sam_fender

Toevallig had de rechter op diezelfde dag uitspraak gedaan in de smaadzaak tussen Johnny Depp en zijn ex Amber Heard. Verschillende fans hadden daarom kritiek op het feit dat de singer-songwriter Johnny een held noemde bij zijn foto.

"Het woord 'helden' was bedoeld als verwijzing naar hun carrières, maar kreeg een andere lading in de context van de rechtszaak. Ik besef nu dat het een slechte woordkeus en slechte timing was. Ik dacht er niet bij na en dat had ik wel moeten doen."

Lees meer over
Johnny DeppAmber Heard