Voor aap zetten

MAFS-experts Liselotte en Patrick laten je daten tussen de apen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLMAFS-experts Liselotte en Patrick laten je daten tussen de apen
RTL

Heb jij vertrouwen in de experts van 'Married at First Sight', maar wil je niet trouwen met een vreemde voor het oog van de ganse natie? Dan lijkt er een oplossing te zijn. Liselotte Visser en Patrick van Veen, twee van de vier 'MAFS'-experts geven namelijk een singles-workshop. En dat is niet op zomaar een locatie. Nee, tussen de apen!

"Je vindt de ideale partner eerder door in haren te snuffelen of op iemands schoenmaat te letten"

In de Apenheul geven Liselotte en Patrick een workshop 'je ware liefde vinden'. Waarom zoeken we die ene partner? Wat maakt hem of haar zo aantrekkelijk? Welke vragen stel je de eerste date en welke stel je beter even uit? Het zijn allemaal vragen waar de twee experts een antwoord op zeggen te hebben.

"We drijven te ver af van onze biologische wortels als het gaat om de zoektocht naar de ideale partner. De definitie van wat de ideale partner is, kan vanuit biologisch perspectief echter erg verschillen van het culturele perspectief. Je vindt de ideale partner eerder door in haren te snuffelen of op iemands schoenmaat te letten dan te kijken naar persoonlijkheid, baan of hobby's", zegt Patrick van Veen.

Sonny en Dylan uit MAFS vieren liefdesmijlpaal: 'Alweer 8 maanden samen'
Lees ook

Sonny en Dylan uit MAFS vieren liefdesmijlpaal: 'Alweer 8 maanden samen'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wie misschien ook nog wel naar de singles-workshop kan gaan, is Maurice. Hij slaagde er in het zevende seizoen van Married at First Sight twee keer niet in om de ware te vinden. Dat zijn ex-man Arjan nu als BABS aan de slag gaat... daar vindt hij wel wat van. Dat vertelde Maurice in de RTL Boulevard Reality Podcast. Het fragment zie je hieronder.

Lees meer over
Married at First Sight