maffe wending

Kandidaat Married at First Sight kreeg PTSS door deelname

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Nander de WijkKandidaat Married at First Sight kreeg PTSS door deelname
RTL

Ga er maar aanstaan: trouwen met een volstrekt vreemd persoon én het hele avontuur - lees: emotionele achtbaan - vast laten leggen op camera. En als het een beetje tegenzit, wordt het (mislukte) huwelijk wereldwijd uitgezonden. Domenica Calarco, te zien in de Australische versie van 'Married at First Sight' 2022, hield er PTSS (posttraumatische stressstoornis) aan over.

"Van zitten aan iets wat leek op een eettafel waar ik een gesprek moest hebben, raakte ik in paniek"

Domenica, één van de spraakmakende castleden van het seizoen, doet het verhaal uit de doeken in haar podcast Sit With Us. Zo heeft ze lang last gehad van de keren dat ze met Olivia, een andere bruid, overhoop lag in de show. In de maanden na het filmen en heftige diners kreeg Domenica naar eigen zeggen last van paniekaanvallen als ze uiteten ging met een groep mensen. 

Eveline Stallaart: 'MAFS Australië is een stúk juicier'
Lees ook

Eveline Stallaart: 'MAFS Australië is een stúk juicier'

Daarop besloot Domenica om hulp te zoeken. Volgens haar therapeut heeft ze een posttraumatische stressstoornis aan het programma overgehouden, waar ze sindsdien voor wordt behandeld. "Van zitten aan iets wat leek op een eettafel waar ik een gesprek moest hebben, raakte ik in paniek. Ik dacht: wie gaat er iets vervelends oprakelen? Wie gaat er iets zeggen?"

Tijdens de opnames van de Nederlandse editie van MAFS gaat het er minder heftig aan toe. Desondanks leverde het laatste seizoen spraakmakende verhaallijnen op, zoals die van Maurice en Arjan. In de RTL Boulevard Reality Podcast wordt duidelijk dat Maurice hem nog niet helemaal vergeven heeft:

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Married at First Sight