Prioriteiten stellen

Paris Hilton liet president-klus schieten voor bruiloft Britney

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPParis Hilton liet president-klus schieten voor bruiloft Britney
RTL

Paris Hilton (41) heeft een aanbod om op te treden voor de Amerikaanse president Joe Biden (79) afgeslagen. De hotelerfgename, die de afgelopen jaren werkt als dj, wilde namelijk niet de bruiloft van haar vriendin Britney Spears (40) missen.

"Ik was eigenlijk gevraagd om te dj'en voor de president bij een diner, maar ik vond dit belangrijker"

"Ik was eigenlijk gevraagd om te dj'en voor de president bij een diner, maar ik vond dit belangrijker", zei Paris in haar podcast This is Paris. Ze was donderdag een van de ongeveer honderd aanwezigen toen Britney haar jawoord gaf aan haar verloofde Sam Asghari. Paris is naar eigen zeggen 'ongelooflijk blij' voor haar vriendin. "Ze zag er prachtig uit en ik was gewoon zo blij om te zien dat ze haar sprookje had gevonden."

Anna van Inventing Anna vertelt Paris Hilton over huwelijksaanzoeken
Lees ook

Anna van Inventing Anna vertelt Paris Hilton over huwelijksaanzoeken

Op de bruiloft waren ook grote sterren als Madonna, Selena Gomez, Drew Barrymore en Donatella Versace aanwezig. De opvallendste 'aanwezige' was echter een niet uitgenodigde gast. Jason Alexander, de man met wie Britney Spears in 2004 trouwde in Las Vegas en van wie ze 55 uur later alweer scheidde, zorgde voor de nodige ophef voorafgaand aan het huwelijk. Hij werd uiteindelijk ingerekend door de politie.

Lees meer over
Paris HiltonJoe BidenBritney Spears