satisfaction

'Boze' Corry alsnog naar Rolling Stones door Even tot Hier

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Even tot Hier 18-06-2022 NPO1'Boze' Corry alsnog naar Rolling Stones door Even tot Hier
RTL

'Even tot Hier' was zaterdag wederom het best bekeken programma van de avond. De satirische show van cabaretiers Niels van der Laan (40) en Jeroen Woe (41) trok gemiddeld meer dan 1,5 miljoen kijkers. De NPO 1-hit hield concurrenten van de andere zenders ver achter zich, mede dankzij 'boze' Rolling Stones-fan Corry.

"Dit is het mooiste cadeau dat ik ooit heb gekregen"

De mega Rolling Stones-fan ging afgelopen week viraal toen ze voor de camera van Shownieuws de band vervloekte. Het optreden in de Johan Cruijff ArenA werd op het allerlaatste moment gecanceld omdat Mick Jagger corona had. Corry liep te mopperen over de 'kuttrappen' en stormde vervolgens woest het terrein af met de boodschap 'dat ze volgende keer liever naar Frans Bauer gaat'.

Reden genoeg voor Niels van der Laan en Jeroen Woe om haar uit te nodigen in hun programma Even tot Hier. Als de heren Corry vragen hoe het nu met haar gaat, vertelt ze nog altijd te balen. Inmiddels heeft ze de teleurstelling van maandag verwerkt, maar laat weten het wel jammer te vinden dat ze niet naar het inhaalconcert van The Stones op 7 juli kan. 

Even tot hier-kijkers prijzen Angela de Jong om verrassingsoptreden
Lees ook

Even tot hier-kijkers prijzen Angela de Jong om verrassingsoptreden

Corry is al 40 jaar fan van de band. "Ik ga overal naartoe, van Las Vegas tot Duitsland. Ik bezoek minimaal drie concerten per jaar", vertelt ze zaterdagavond in de kijkcijferhit van de NPO. The Rolling Stones hebben haar namelijk door een zware periode geholpen. Corry legt uit: "Mijn dochter kreeg een herseninfarct en werd met loeiende sirenes weggebracht. Dat was een zware tijd voor mij. Hun muziek betekent alles, het is een rode draad door mijn leven. Ik heb daar veel troost uitgehaald toen mijn dochter slecht lag."

Inmiddels gaat het gelukkig weer beter met haar dochter en boekte ze als verrassing een weekend Parijs voor haar en haar moeder, als goedmakertje voor het afgelaste concert. Maar - je verzint het niet - dat valt précies op 7 juli, wanneer The Rolling Stones terugkeren naar Nederland om het concert in te halen. "Dat is heel erg balen. Heb echt zitten brullen tegen mijn dochter. Ze had het nooit moeten doen, ze had moeten wachten op een bericht. Nu kan ik er niet naartoe, want ze kan het niet annuleren en ik wil haar niet op de kosten jagen. Dus ik moet mijn kaart verkopen", aldus Corry.

Eerder in de uitzending spraken Niels en Jeroen met Miranda, die het niet breed heeft en geen geld heeft voor uitjes. Eén plus één is dan ook twee voor de heren van Even tot Hier, en daarom stellen ze voor dat Corry haar kaartjes geeft aan Miranda. Corry gaat persoonlijk langs om ze af te geven, maar Even tot Hier stuurt haar niet met lege handen naar huis. Als de überfan nietsvermoedend terugkeert bij haar auto, vindt ze een envelop met kaartje voor The Stones... in Brussel! "Dit is het mooiste cadeau dat ik ooit heb gekregen", brengt ze uit in tranen.

De uitzending van gisteren kijk je hier terug.

Lees meer over
Rolling Stones