fake news

Jennifer Aniston eet viral Friends-salade nooit

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesJennifer Aniston eet viral Friends-salade nooit
RTL

Het recept van de Jennifer Aniston-salade gaat al jaren rond op social media als Pinterest en TikTok, tot grote verbazing van de actrice zelf. In een interview met 'Shape Magazine' vertelt Jennifer (53) namelijk dat ze dat maaltje helemaal niet eet.

"Het ziet er heerlijk uit, maar dat is niet de salade die ik at bij Friends"

"Ik heb het idee dat ik hiermee iedereen ga teleurstellen, maar dat is niet mijn salade", zegt de actrice over de maaltijd met onder meer bulgur, komkommer, rode ui en feta. "Het ziet er heerlijk uit, maar dat is niet de salade die ik at bij Friends." Boosdoener in het veel gedeelde recept is de hoeveelheid kikkererwten. "Dat zou niet goed zijn voor mijn spijsvertering."

Jennifer Aniston kampt al twee decennia met slaapproblemen
Lees ook

Jennifer Aniston kampt al twee decennia met slaapproblemen

In 2010 vertelde Courteney Cox in een interview met de L.A. Times dat haar collega tijdens de opnames van Friends jarenlang iedere dag dezelfde salade at. Jennifer zegt geen idee te hebben hoe dat vervolgens heeft geleid tot het recept met de bulgur en kikkererwten.

Volgens Shape levert een zoektocht naar 'Jennifer Aniston Salade' 60 miljoen views op op TikTok, bijna allemaal van wat nu de verkeerde salade blijkt. De actrice deelt wel wat er in de salade zat die ze daadwerkelijk geregeld at in haar Friends-tijd: sla, kip, ei, garbanzobonen, bacon en wat vinaigrette.

Lees meer over
Jennifer AnistonFriends