Comeback

Johnny Depp in gesprek met Disney over Pirates of the Carribean 6

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJohnny Depp in gesprek met Disney over Pirates of the Carribean 6
RTL

Het lijkt er op dat Johnny Depp (59) misschien tóch nog een keer te zien zal zijn in 'Pirates of the Carribean' nu hij de rechtszaak tegen Amber Heard (36) heeft gewonnen. De acteur zou namelijk in gesprek zijn met Disney over een zogeheten ‘300 miljoen dollar deal’, zo meldt 'Poptopic'.

Johnny speelde de hoofdrol in maar liefst vijf Pirates of the Carribean-films in de afgelopen 15 jaar, en in 2017 was hij voor het laatst te zien als Captain Jack Sparrow in de Black Pearl in Dead Men Tell No Tales-film.

Amber Heard in hoger beroep in zaak Johnny Depp
Lees ook

Amber Heard in hoger beroep in zaak Johnny Depp

Nadat zijn ex-vrouw Amber Heard in 2018 een open brief schreef over huiselijk geweld, kreeg Johnny te horen dat hij niet meer hoefde terug te keren als Jack Sparrow. Tijdens de rechtszaak die hij aanspande tegen Amber Heard dit jaar werd al duidelijk dat hij hierdoor aardig wat geld is misgelopen. Zijn manager verklaarde in de rechtbank dat Johnny maar liefst 22,5 miljoen dollar aan zich voorbij zag gaan.

Nu Johnny de rechtszaak tegen Amber Heard grotendeels heeft gewonnen, lijkt Disney zich te hebben bedacht. Een bron laat weten dat de studio al aardig wat voorbereidingen heeft getroffen voor de zesde film en dat ze hopen dat Johnny hun kan vergeven. Dit is nog maar de vraag, want de acteur liet afgelopen maand in de rechtbank nog weten dat hij nooit meer met Disney wil werken, nadat zij hem keihard lieten vallen. Wordt vervolgd.

Lees meer over
Johnny DeppAmber Heard