een jaar later

RTL Boulevard vanavond in het teken van Peter R. de Vries

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP FotoRTL Boulevard vanavond in het teken van Peter R. de Vries
RTL

Het afgelopen jaar is er geen dag voorbijgegaan dat wij niet aan Peter denken. We missen hem intens, maar onze gedachten gaan vandaag vooral uit naar Peters geliefden, zijn gezin, partner, kleinkinderen en alle nabestaanden die altijd op hem konden bouwen. Hij had nog zoveel mensen kunnen en willen helpen. Hij had nog zoveel mooie dingen met zijn gezin en partner moeten meemaken. Dat dat allemaal veranderde op die zesde juli een jaar geleden is nog steeds niet te bevatten.

"Voor Peter. Onze Peter"

In zo'n moeilijke en emotionele tijd uitzendingen maken over de aanslag op een dierbare collega is vreselijk. Maar we deden het voor Peter en iedereen die hem liefhad. Vandaag, op deze zwaarbeladen dag, staat RTL Boulevard opnieuw in het teken van Peter. 

Antwoorden in zaak Peter R. komen stapje voor stapje
Lees ook

Antwoorden in zaak Peter R. komen stapje voor stapje

We gaan terugblikken op het afgelopen jaar, met onder anderen Peters kinderen Royce en Kelly. We willen opnieuw de beste show neerzetten. Laten zien wat Peter het afgelopen jaar heeft bereikt en teweeg heeft gebracht, en ook in de toekomst nog gaat bereiken. Want zijn legacy wordt voortgezet. En als wij daar als RTL Boulevard ook maar een klein beetje aan bij kunnen dragen, op wat voor manier dan ook, dan doen wij dat. Voor Peter. Onze Peter.

Redactie RTL Boulevard

De uitzending van RTL Boulevard staat vanavond geheel in het teken van Peter R. de Vries en is te zien vanaf 18.35 uur bij RTL 4.

Lees meer over
Peter R. de Vries