cry me a river

Neemt dit geliefde personage afscheid van Virgin River?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixNeemt dit geliefde personage afscheid van Virgin River?
RTL

Fans van 'Virgin River' moeten nog héél even geduld hebben: op 20 juli is de romantische serie weer te bingen bij Netflix. De streamingdienst heeft ook al een vervolg aangekondigd, maar de kans is groot dat dat zonder actrice Lauren Hammersley - die Charmaine speelt in de serie - is.

"New series"

Waar de cast inmiddels druk is met de opnames van het vijfde seizoen, deelt de actrice een kiekje op haar Instagram met daarbij de tekst: 'New series'. Volgens veel fans betekent dit dat we in het vierde seizoen afscheid nemen van haar personage. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Virgin River voegt drie nieuwe gezichten aan cast toe
Lees ook

Virgin River voegt drie nieuwe gezichten aan cast toe

Virgin River gaat over verpleegkundige Melinda Monroe die besluit om te solliciteren op een baan in de stad Virgin River. Melinda wil graag opnieuw beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter zich laten, maar ze ontdekt al snel dat dit lastiger is dan gedacht in een kleine stad. De Netflix-hit is gebaseerd op de romantische boekenreeks van schrijfster Robyn Carr, die ruim twintig boeken over het stadje schreef. 

Grappig feitje: in eerste instantie deed Lauren ook auditie voor de rol van Melinda Monroe. Pas later werd duidelijk dat de makers haar meer als Charmaine zagen. "Gelukkig kreeg ik te horen dat ze het personage zouden veranderen om meer concurrentie en frustratie voor Mel te creëren", vertelde de actrice hierover aan Daily Express.

Het nieuwe seizoen van Virgin River is vanaf 20 juli te zien bij Netflix en het wachten wordt beloond: het seizoen telt namelijk maar liefst twaalf afleveringen in plaats van tien. Maar er is meer te bingen: Netflix komt dit jaar namelijk met maar liefst zeventig nieuwe series, films en specials.

Lees meer over
NetflixVirgin River