Happy birthday

Cardi B geeft dochter halve ton cash voor vierde verjaardag

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPCardi B geeft dochter halve ton cash voor vierde verjaardag
RTL

Het dochtertje van Cardi B (29) en Offset (30) heeft een wel heel volle spaarpot. Kulture kreeg voor haar vierde verjaardag 50.000 dollar in cash van haar ouders.

"Zeg maar vijftig"

Offset deelde dinsdag beelden van het meisje met de enorme stapel dollars in haar handen. "Wat is dat?" vraagt hij in de video aan zijn dochter, die daarop antwoordt: "Een ticket". De rapper laat Kulture weten dat ze de straattaal nog niet helemaal onder de knie heeft, want een 'ticket' staat voor een miljoen dollar. "Dat is vijftig. Zeg maar vijftig", moedigt hij de kleuter daarop aan.

Cardi B ontkent slaan fan met microfoon: 'Was geen gevecht'
Lees ook

Cardi B ontkent slaan fan met microfoon: 'Was geen gevecht'

Het meisje mocht voor haar verjaardag gelukkig ook met zaken spelen die iets beter bij haar leeftijd passen: eerder deelden Cardi en Offset beelden uit het interactieve kindermuseum Candytopia. Vorig jaar pakte de familie ook al groot uit voor de derde verjaardag van Kulture, met een partijtje met Disneyprinsessen, boerderijdieren en verschillende enorme taarten en chocoladefonteinen. Voor haar tweede verjaardag kreeg het meisje een peperdure Birkin-handtas.

Lees meer over
Cardi B