one more time

Vader Britney Spears moet onder ede verklaren over curatele

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesVader Britney Spears moet onder ede verklaren over curatele
RTL

De zaak tussen Britney Spears (40) en haar vader Jamie (70) gaat een nieuwe ronde in. De rechter in Los Angeles oordeelde dat Jamie onder ede moet verklaren over de curatele waaronder de zangeres tot eind vorig jaar stond.

Jamie Spears moet binnen dertig dagen weer voor de rechter verschijnen. Volgens vakblad Variety moet hij bovendien alle documenten met betrekking tot elektronisch toezicht inleveren. Jamie zou zich naar verluidt schuldig hebben gemaakt aan het plaatsen van afluisterapparatuur in Britneys huis toen zij nog onder zijn toezicht stond. De zangeres zou hiervan niet op de hoogte zijn geweest.

Advocaat Britney Spears: 'Management profiteerde van curatele'
Lees ook

Advocaat Britney Spears: 'Management profiteerde van curatele'

De vader van Britney wil op zijn beurt zijn dochter dwingen om te getuigen. Aanvankelijk zou de rechter daar ook over oordelen, maar de beslissing volgt pas bij een volgende zitting op 27 juli.

De Amerikaanse zangeres, bekend van hits als 'Baby One More Time' en 'Toxic', kwam in 2008 na een mentale inzinking onder toezicht te staan van haar vader. Daar kwam afgelopen november een einde aan.

Lees meer over
Britney SpearsJamie Spears