geheim van de smit

Ook Bas Smit wordt regelmatig moe van zichzelf

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPOok Bas Smit wordt regelmatig moe van zichzelf
RTL

Hoewel niemand nu precies lijkt te weten wat 'ie écht doet, duikt Bas Smit (41) altijd weer overal op. Zo biedt hij de ene dag nog zijn excuses aan vanwege personeelstekort bij zijn Amsterdamse Zomer, de volgende dag promoot hij weer zijn nieuwe wijn of lanceert een nieuw boek. "Soms word ik ook gewoon moe van mezelf", vertelt de ondernemer in gesprek met 'Grazia'.

"We hebben maar één leven, laten we daar uithalen wat erin zit"

Een bezig bijtje dus die Bas, die aan het blad vertelt niet te kunnen kiezen tussen één beroep. "Ik heb besloten dat ik dat ook niet wil. Ik geloof namelijk niet dat iemand maar één ding moet zijn. We hebben maar één leven, laten we daar uithalen wat erin zit", aldus de mediapersoonlijkheid. 

Bas hoeft niet alleen alle zakelijke beslissingen te nemen, daar helpt Nicolette hem bij. "We zitten zo op één golflengte dat het soms eng is. Nic en ik zijn beste vrienden, lovers én zakenpartners", aldus de ondernemer over zijn steun en toeverlaat: zijn vrouw.

Bas Smit en Nicolette van Dam bieden excuses aan na drukte Amsterdamse Zomer
Lees ook

Bas Smit en Nicolette van Dam bieden excuses aan na drukte Amsterdamse Zomer

Daarnaast is zijn lief ook zijn 'natuurlijke rem'. "Altijd ‘aan’ staan is heel vermoeiend en soms word ik ook gewoon moe van mezelf. Maar ik ben wel beter in voor mezelf zorgen dan Nic", aldus de zakenman. "En dan hebben we natuurlijk ook nog een gezin, de meiden staan sowieso altijd op één. Het zijn tropenjaren, maar dankzij een topteam om ons heen lukt het om ’t allemaal te doen. En het allerbelangrijkste is: ik heb er zo ontzettend veel plezier in. Als het leuk is, houd je alles vol!"

Dat je niet altijd zes kan gooien bleek onlangs tijdens De Amsterdamse Zomer, dat Bas en Nicolette al jaren organiseren. Vanwege personeelstekort was het event niet voor iedereen even leuk. Zo stonden mensen lang in de rij voor een drankje, om uiteindelijk te horen dat de wijn op was. Het influencerkoppel baalde zelf ook flink van de situatie die zich voordeed door overmacht. In de video hieronder geven ze tekst en uitleg.

Lees meer over
Bas Smit