lief dagboek

Musical Dagboek van een Herdershond mogelijk volgend jaar terug

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMusical Dagboek van een Herdershond mogelijk volgend jaar terug
RTL

De producenten van 'Dagboek van een Herdershond' onderzoeken de mogelijkheden om de musical volgend jaar terug te laten keren. 'Dagboek van een Herdershond; wordt zondag voor het laatst gespeeld in MECC Maastricht.

"We moeten kijken naar de beschikbaarheid van de mensen, de locatie en de techniek"

De musical is een groot succes geweest, stellen producenten Albert Verlinde en Servé Hermans van Toneelgroep Maastricht. In tien weken tijd hebben meer dan 80.000 mensen de voorstelling bezocht. Het publiek moet maar naar Limburg willen komen. "En dat deden ze in groten getale. Niet alleen de mensen die al in Limburg wonen, maar uit heel Nederland kwam men naar Maastricht en maakten er vaak een vakantieweekend van. En iedereen was lovend."

Simone Kleinsma geeft musical Dagboek van een Herdershond 5 sterren
Lees ook

Simone Kleinsma geeft musical Dagboek van een Herdershond 5 sterren

Door dat succes worden nu de mogelijkheden bekeken om de voorstelling voort te zetten, laten de producenten weten. "Ook vanuit het publiek horen we dat veel mensen teleurgesteld zijn dat de voorstelling nu niet meer speelt."

Bij het organiseren van een musical komt echter veel kijken, meent het duo "We moeten kijken naar de beschikbaarheid van de mensen, de locatie en de techniek." Maar, besluiten ze, "de plannen zien er goed uit."

Lees meer over
Albert Verlinde