Heftig

Kelly uit Love Island getuige van schietpartij: 'Ik lag op de grond'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @kellyvanderminneKelly uit Love Island getuige van schietpartij: 'Ik lag op de grond'
RTL

Kelly van der Minne, die in het verleden meedeed aan 'Love Island' en daar een kortstondige relatie met Matthy aan overhield, is vannacht getuige geweest van een schietpartij in een club in Marbella. "Een meisje aan een tafel naast ons werd beschoten", vertelt ze op Instagram.

"We hebben zo'n tien minuten op de grond gelegen"

Kelly geniet lekker van haar vakantie onder de Spaanse zon tot gisteren. Ze besluit lekker naar een club in Marbella te gaan waar de sfeer aanvankelijk heel goed is. Maar dat alles verandert als er wordt geschoten. "Een meisje aan een tafel naast ons werd beschoten. (...) Ze had ruzie en werd beschoten. Dit is het raarste dat ik ooit heb meegemaakt."

Kelly uit Love Island betuigt spijt aan ex: 'Je stond op de tweede plek'
Lees ook

Kelly uit Love Island betuigt spijt aan ex: 'Je stond op de tweede plek'

Kelly is helemaal van slag door het incident. Ze filmt zichzelf terwijl ze het plaats delict verlaat. "Hoe kan zoiets gebeuren?" Alles gaat goed met de realityster. "We hebben zo'n tien minuten op de grond gelegen. We hebben vier schoten gehoord. Ik weet niet of er anderen zijn beschoten. We zijn zo snel mogelijk weggegaan." 

© kellyvanderMinne

Kelly realiseert zich dat het leven van korte duur kan zijn. "Het is zo eng dat het zo voorbij kan zijn. (...) Ik ben teleurgesteld in de mensheid. Ik weet niet wat er allemaal om mij heen gebeurde toen ik op de grond lag. (...) Ik ga naar Ibiza morgen, maar ik weet niet of ik wel in slaap kan vallen."

Volgens de Daily Mail is de schutter een Nederlander en zijn er vier mensen beschoten. Een van de slachtoffers is een Ierse man. Hij is in zijn borst geraakt en ligt in het ziekenhuis. De schutter zelf ligt ook in het ziekenhuis, want hij is neergestoken na de schietpartij. 

Lees meer over
Love Island